Disambiguous Невизначеність
Ця стаття про навику в Mass Effect.
• Для перегляду статті про виді зброї, перейдіть на снайперські гвинтівки.

снайперська гвинтівка (англ. Sniper Rifles)-це бойовий навик в Mass Effect, спочатку доступний солдату, туріанскому агенту і розвіднику. Збільшує точність і шкоди снайперської гвинтівки, і відкриває доступ до здатності знищення.

КласиРедагувати

Рівні розвиткуРедагувати

Кожен рівень навику збільшує втрати і точність снайперських гвинтівок на певний відсоток.

Рівень Бонус до втрат Бонус до точності Відкрита навичка / здатність
1
2
3
4
​​5
6
7
8
9
10
11
12

ЗнищенняРедагувати

Assassination
Знищення (англ. Assassination)-це здатність, що відкривається навичкою снайперські гвинтівки. Наступний після активації здатності постріл з снайперської гвинтівки завдає величезної шкоди.

Примітка: Деякі вороги (найманці, ґети-снайпери, і деякі інші) також можуть використовувати знищення. Це виглядає як червоний промінь перед пострілом. На високих рівнях складності одне таке попадання-гарантована смерть, порятунок від якої можуть дати тільки укриття, бар'єр або поліпшення щита.

Рівень 1Редагувати

Знищення
Уровень 1
Опис
При наступному пострілі снайперська гвинтівка наносить на 50% більше шкоди.
Характеристики
Тривалість:20 сек.
Час відновлення:45 сек.

Рівень 2Редагувати

Знищення
Уровень 2
Опис
При наступному пострілі снайперська гвинтівка наносить на 125% більше шкоди.
Характеристики
Тривалість:20 сек.
Час відновлення:45 сек.

Рівень 3Редагувати

Знищення
Уровень 3
Опис
При наступному пострілі снайперська гвинтівка наносить на 225% більше шкоди.
Характеристики
Тривалість:20 сек.
Час відновлення:45 сек.

СпеціалізаціяРедагувати

Спецназовец отримує спеціалізацію «Знищення» на 12-му рівні.

Спецназовец
Уровень 12
Опис
Спеціалізація: Знищення:Зменшує час перезарядки здібностей Вбивство і Влучна стрільба на 25%.
Характеристики
Швидкість відновлення: +25%.

Галерея Редагувати

<! - Навігаційні шаблони ->

<! - Interwiki links ->

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.